OKUYUCULARA NOT:

Bu blogta yayınlanan Telif-Tercüme'ye ait çeviri ve orijinal yazıları (doğal olarak çevirisi yapılmış olan ve kaynak gösterilen ingilizce orijinal yazıları değil) istediğiniz her ortamda çoğaltabilir, yayınlayabilir ve değiştirebilirsiniz.
Kaynak göstermek özü itibariyle ahlaki, öznel bir tercihtir; gösterirseniz sevinir, göstermezseniz üzülmeyiz.
Bilgi -içeriği ve düzeyi ne olursa olsun- ; hele kamuya sunulmuşsa, mülkiyete konu olacak birşey değildir, paylaşıldıkça anlamlıdır ve bu güneş altında yeni hiçbirşey yoktur.
İçerik çalma diye birşey en azından bu blog için geçerli değil; gönüllü olarak verilmiş birşeyin alınması durumunda hırsızlık söz konusu olabilir mi?
Görülen lüzum üzerine duyurulur.

14 Şubat 2008 Perşembe

Virtual Keyboard Gate2Home Sanal Klavye


Virtual Keyboard Gate2Home


This site enables you to write in your language wherever you are in the world, with an online onscreen keyboard emulator.
The main purpose of this site is to let everyone who gets stuck without the ability to write/type/search the internet in their own language be able to do just that (usually travelers/tourists or anyone in front of a foreign computer).

The need for this site arose due to the lack of possibility to change the keyboard language at internet places around the world. These places usually allow you to view sites in your language ...................

Kaynak: Gate2Home

=================================================

Sanal Klavye Gate2Home


Bu site sayesinde dünyanın neresinde olursanız olun, sitenin sunduğu sanal bir klavye ile kendi dilinizde yazabileceksiniz.

Bu sitenin ana amacı özellikle yurtdışı gezilerde insanın karşısına çıkan ana dili ile yazma, arama sorunlarını aşmada yardımcı olmaktır. Klavye dili değişikliğinin mümkün olamadığı yerlerde çıkabilecek sorunları aşma ihtiyacı bu sitenin ortaya çıkmasına neden olmuştur.

Bu gibi yerlerde IE dil ayarlarını değiştirerek kendi dilinizdeki siteleri gezme imkanınız olsa bile çoğu zaman yönetim veya sistem sınırlamaları dolayısıyla kendi dilinizde yazmanız mümkün olmayabilir.

Hatta dil ayarlarınızı kendi dilinize göre ayarlamayı başarsanız bile size yabancı olan klavyede kendi harflerinizin yerlerini bulmada zorluk çekebilirsiniz.
Ama bu site ekranda tanıdık bir sanal klavye oluşturarak kendi dilinizde yazmanıza imkan tanıyacak, işletim sistemi ayarları ile uğraşmaksızın sorunlarınızı çözecektir.
Deneyin, çok yararlı olduğunu göreceksiniz.

Desteklediği diller:

Albanian (Shqip) / Arabic (العربية) / Armenian (հայերեն) / Azeri (Azərbaycan) / Belarusian (Беларуская) / Bengali (বাংলা) / Bulgarian (Български) / Chinese (中文) / Croatian (hrvatski) / Czech (Česky) / Danish (dansk) / Devanagari (देवनागरी) / Divehi (ދިވެހި) / Dutch (Nederlands) / English (English) / Estonian (eesti) / Faeroese ( Føroyskt) / Farsi Persian (فارسی) / Finnish (suomi) / French (Français) / Gaelic (Gàidhlig/Gaeilge) / Georgian ( ქართული) / German (Deutsch) / Greek (Ελληνικά) / Gujarati (ગુજરાતી) / Hebrew (עברית) / Hindi (हिन्दी) / Hungarian (magyar) / Icelandic ( Íslenska) / Irish (Gaeilge) / Italian (italiano) / Japanese (日本語) / Kannada (ಕನ್ನಡ) / Kazakh (Қазақ) / Korean (한국어) / Kyrgyz (Кыргыз) / Latvian (Latviešu) / Lithuanian ( Lietuvių) / Macedonian (Македонски) / Malayalam (മലയാളം) / Maltese (Malti) / Maori (Māori) / Marathi (मराठी) / Mongolian (Монгол) / Multilingual / Norwegian (Norsk) / Polish (Polski) / Portuguese (Português) / Punjabi (ਪਜਾਬੀ/पंजाबी) / Romanian (Română) / Russian (Русский) / Serbian (Српски) / Slovak (Slovenčina) / Slovenian (Slovenščina) / Spanish (español) / Swedish (svenska) / Syriac / Tamil (தமிழ்) / Tatar (Tatarça) / Telugu (తెలుగు) / Thai (ไทย) / Turkish (Türkçe) / Ukrainian (Українська) / Urdu (اردو) / Uzbek (Ўзбек) / Vietnamese (Tiếng Việt) /


Çevirenin notu:

Site içinde kendi dilinizde Google arama, e-mail gönderme, Wikipedia arama ve sözlük gibi ek imkanlar da sunulmakta. Siteyi kullanmak için kayıt gerekmiyor.

Hiç yorum yok:

SON YAZILAR / RECENT POSTS