OKUYUCULARA NOT:

Bu blogta yayınlanan Telif-Tercüme'ye ait çeviri ve orijinal yazıları (doğal olarak çevirisi yapılmış olan ve kaynak gösterilen ingilizce orijinal yazıları değil) istediğiniz her ortamda çoğaltabilir, yayınlayabilir ve değiştirebilirsiniz.
Kaynak göstermek özü itibariyle ahlaki, öznel bir tercihtir; gösterirseniz sevinir, göstermezseniz üzülmeyiz.
Bilgi -içeriği ve düzeyi ne olursa olsun- ; hele kamuya sunulmuşsa, mülkiyete konu olacak birşey değildir, paylaşıldıkça anlamlıdır ve bu güneş altında yeni hiçbirşey yoktur.
İçerik çalma diye birşey en azından bu blog için geçerli değil; gönüllü olarak verilmiş birşeyin alınması durumunda hırsızlık söz konusu olabilir mi?
Görülen lüzum üzerine duyurulur.

25 Mayıs 2007 Cuma

Bugün Sünnet ay pardon Sandık, Yarın Deniz !




Turizmden Para Kazananlar Yaşadı !





Radikal Gazetesi'ndeki bu habere göre turizmcilerin seçimlerin yazın ortasında yapılmasından kaygılanmalarına gerek kalmadı.
Sorunlarımızı anında çözen siyasetçilerimiz turizmcilerin de imdadına yetişmiş gibi görünüyor. Haberin başlığı bile insanın içini ferahlatıyor:
"CHP plajlardan seçmen taşıyacak"
Zaten siyaset sorunlara uygun çözüm bulma sanatı.
"Baykal, Cumhuriyet mitinglerine gönderme yaparak, "2.5 milyonu taşıyan organizasyon, bunu da yapar" dedi. "

Aslında tatili seçim haftasına denk getirip sadece gidiş bileti almalı, devir tasarruf devri, dönüş nasıl olsa organizasyondan, nasıl olsa partili arkadaşlar plaja yanaşıp "Hadi sandığa sandığa" diye adam toplayacaklar.
İster misiniz birisi bu işi çok sevip de siyaseti bıraksın ve otobüsçülüğe başlasın...


Her işte bir hayır vardır !

Hiç yorum yok:

SON YAZILAR / RECENT POSTS